חפש בבלוג זה

יום שבת, 20 באוגוסט 2011

עוגת שוקולד - טעימה ופשוטה להכנה

מצרכים
שתים וחצי כוסות קמח תופח של אסם
שקית אבקת אפיה
שקית סוכר וניל
שתי כוסות סוכר
4\3 כוס קקאו
4\3 כוס שמן
כוס מים פושרים
4 ביצים

אופן ההכנה

כוס מים רותחים בצד עוגת שוקולד בשתי שניות עוגת שוקולד בשתי שניות
אופן ההכנה
בקערה של מעבד מזון מכניסים את כל החומרים
עד שנוצרת תערובת חלקה בלי גושים

אחרי זה מוסיפים את כוס המים החמים ומערבבים שוב.

שופכים לתבנית 26
או לסיר פלא
ואופים בתנור בחום של 170 מעלות בערך חצי שעה

ניתן לדקור את העוגה עם קיסם או שיפוד ואם הוא יוצא נקי סימן שהעוגה אפויה.


כמה אופציות לציפוי
כוס נס קפה - שתי כפות נס קפה ומים חמים
כדי שהעוגה תצא לחה ורטובה

או ציפוי שוקולד
להמיס שוקולד בסיר ולצפות את העוגה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה